FTools Gereedschapswagen met 12 Lades - Professionele Kwaliteit

9502856191631

€ 6.020,00

ex. btw

Breng organisatie en efficiëntie in uw werkplaats met de FTools gereedschapswagen. Deze hoogwaardige gereedschapswagen is ontworpen voor de veeleisende professional en biedt de perfecte oplossing voor het opbergen van al je gereedschap.

De FTools gereedschapswagen met 12 lades is een essentieel gereedschap voor elke professionele werkplaats. Met volledig uittrekbare lades en een grote selectie professioneel gereedschap biedt deze trolley zowel gemak als functionaliteit. Of je nu kiest voor de volledig metalen versie of de zwarte versie met blauwe accenten, je bent verzekerd van een duurzame en stijlvolle oplossing voor het opbergen van je gereedschap.

De geïntegreerde wielen zorgen ervoor dat de trolley gemakkelijk door de werkplaats kan worden verplaatst, terwijl het geïntegreerde slot ervoor zorgt dat je gereedschap veilig is opgeborgen.

Upgrade je werkplaats vandaag nog met de FTools gereedschapswagen en ervaar het gemak van georganiseerd en toegankelijk gereedschap opbergen.

Kenmerken:

  • 12 volledig uittrekbare laden: Geniet van gemakkelijk toegankelijke opslag met 12 volledig uittrekbare lades, zodat u het juiste gereedschap snel kunt vinden.
  • Professioneel gereedschap: 10 van de lades zijn gevuld met een uitgebreide selectie professioneel gereedschap, waaronder ratelsleutels, schroevendraaiers en inbus- en torxsets.
  • Duurzame constructie: Verkrijgbaar in twee stijlvolle versies - een volledig metalen versie voor een stoere look en een zwarte versie met blauwe accenten voor een moderne, strakke look.
  • Wielen: Voorzien van stevige wielen, waardoor de gereedschapswagen gemakkelijk te verplaatsen is, zelfs in een drukke werkplaats.
  • Veiligheid: De gereedschapswagen kan worden afgesloten met een geïntegreerd slot, zodat je waardevolle gereedschap veilig is opgeborgen.
  • EAN-nummer: 9502856191631

9502856191631