KRAFTWELLE XXL GEREEDSCHAPSWAGEN MET 13 LADES - VOLLEDIG GEVULD MET PROFESSIONEEL GEREEDSCHAP

KRAFTWELLE XXL

€ 6.050,00

ex. btw

De gereedschapswagen Kraftwelle XXL is de ultieme oplossing voor elke professional die op zoek is naar een robuuste en goed georganiseerde werkplek. Deze hoogwaardige gereedschapswagen biedt niet alleen indrukwekkend veel opbergruimte, maar is ook volledig gevuld met professioneel gereedschap, zodat u altijd het juiste gereedschap bij de hand heeft voor elke taak.

Belangrijkste functies:

  • 13 kogelgelagerde uitschuifbare laden: De gereedschapswagen heeft 13 soepel lopende laden die dankzij de kogelgelagerde geleiders gemakkelijk en zonder vast te lopen kunnen worden uitgetrokken. Dit zorgt voor een overzichtelijke en toegankelijke opbergruimte.
  • 10 met gereedschap gevulde schuimstof inlays: De laden zijn voorzien van 10 schuimstof inlays die zorgvuldig zijn gevuld met een uitgebreide set professioneel gereedschap. De inlays houden het gereedschap netjes op zijn plaats en beschermen tegen beschadigingen.
  • Stabiele wielen met draaifunctie en rem: De wagen is uitgerust met stabiele wielen, waarvan er twee draaibaar zijn en zijn voorzien van remmen. Hierdoor kan de wagen gemakkelijk op een ongelijke ondergrond worden verplaatst en veilig worden gepositioneerd.
  • Massief houten werkblad: Het robuuste werkblad van massief hout biedt een duurzame en stabiele werkplek voor al uw projecten. Het is uitstekend geschikt voor precisiewerk en zwaardere taken.

Perfecte organisatie en mobiliteit De gereedschapswagen Kraftwelle XXL is ontworpen voor maximale efficiëntie en mobiliteit in uw werkplaats. Dankzij de ruime, ingedeelde laden en georganiseerde schuimstof inlays vindt u altijd snel en eenvoudig het gereedschap dat u nodig heeft. De draaibare wielen met remmen zorgen ervoor dat de wagen stabiel op zijn plaats blijft wanneer dat nodig is en toch gemakkelijk verplaatst kan worden.

Hoogwaardige materialen en duurzaamheid De gereedschapswagen is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbare prestaties, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Het werkblad van massief hout is niet alleen duurzaam, maar biedt ook een stabiel oppervlak voor al uw werkzaamheden.

Specificaties:

  • Aantal laden: 13
  • Aantal schuimstof inlays: 10
  • Materiaal werkblad: Massief hout
  • Wielen: Stabiel, met draaifunctie en rem

De Kraftwelle XXL gereedschapswagen met 13 laden is de ideale keuze voor elke professional die waarde hecht aan kwaliteit, organisatie en mobiliteit. Bestel nu en ervaar de voordelen van een perfect georganiseerde werkplek!

KRAFTWELLE XXL